tiistai 7. helmikuuta 2017

Taito-ohjeita

Taito-ohjelinkkejäni
http://joululahjoja.blogspot.fi

Taito-ohjeita
http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi

* * *

"110. Joillakin miehillä on näkökulma kovin koulutuksen mukainen, yksioikoinen ja kapea, tilanteisiin mukautumaton, muuta elämää ymmärtämätön. Silloin olisi hyvä heidän varioida tekemisentapaansa ja lähestymistapaansa tervejärkisesti tilanteen mukaan: milloin on käytännönläheisyys paikallaan, milloin hyvä muisti, milloin koulutettu ajattelu, milloin arkijärki, liikunta, tunteet, mitä nyt sattuu olemaankaan tilanteeseen sopivaa lähestymistapaa. Samoin myös työtä tehdessä olisi hyvä huomioida muun elämän maisema ilmiöineen: sosiaalisina kontakteineen, tapahtumineen, matkoineen, lomanläheisyyksineen, jne. Niin saa harjaannutettua omaa arkijärkeään ja elämänymmärrystään.
Näin voi taitavampi puolestaan opetella varioimaan tietokoneen näppäimistöllä kirjoittamisen rytmiä, niin on jotenkin mukavampi olo ja ääni on kivempi, muihin tekemisiin ja oman näkemyksen kuunteluun paremmin sovitettu."
http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html


http://savolaisuudesta.blogspot.fi/2016/06/savolaisesta-autolla-ajotavasta-taidosta.html

* * *

28.5.2017
Lahjakkuuden oppimisesta   http://nopeaoppisuus.blogspot.fi/2011/03/haaveammattiin.html
Taitojen oppimisesta   http://nopeaoppisuus.blogspot.fi/2011/03/miten-oppia-kaikki-kerralla.html
Uusavuttomuudesta eroon pääsemisestä   http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi/2016/08/uusavuttomuudesta-eroon-paasemisesta.html

* * *
10.12.2017   http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi/2017/12/vanhan-ajan-onnesta-nykyaikana.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti