lauantai 6. elokuuta 2016

Elämäntapamuutosten tekemisestä

Elämäntapamuutosten tekeminen on helpompaa, kun on liikunnallinen viileässä kuin esim. helteellä. Esim. jatkaa reippaasti kävelyltä kotia tultua heti ja laittaa elämälleen uusia uomia käytännössä, vaikkei tavallisesti olisi saanut aikaiseksi. Mutta silloinkin muutoksen tulee lähteä omasta motivaatiosta, ei toisen määräilystä.

Elämäntapamuutoksissa tervehenkiset tekemisentavat auttavat saamaan ratkaisuista käytännössä toimivia http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html .

Yleensä uusi ei ala yht'äkkiä suurena virtana, jollei ole kamalan kiva ja hyvin sujuvaa tekemistä, vaan ensin aiheeseen tutustuu vähän kerrallaan, sitten sitä harrastaa ja sen jälkeen vasta sen voi valita elämänsä suureksi uomaksi.

Yksittäisiä elämäntavan piirteitä on helpompi päättää, jos elämänsisältöä on tervehenkisesti muuten kylliksi ja elämäntavat kyllin tervehenkiset. Ks.  http://parantamisesta.blogspot.fi/2013/01/sokeritauti-ja-virikkeiden-paljous.html .

4. lokakuuta 2016

Haaveammattiin-blogissani http://nopeaoppisuus.blogspot.fi on pitkästi sosiaalisen lokeron vaihtamisesta haaveisiinsa päin. Se on suuri pysyvä elämänmuutos ja kelpaisi kai tähänkin malliksi, jos vain saataisiin vihreästä elämäntavasta kyllin hyvä valinta, kyllin mukava, kiehtova, tervehenkinen ja viisas, kovin käteväkin sekä toki elämänviisas ja monenlaisille sopiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti