sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Biopolttoaineiden kehittämisestä

Tässä jokin aika sitten oli Savonlinnan seudun paikallisessa sanomalehdessä Itä-Savossa juttu joistakuista, jotka kai insinööritaustalta ovat ryhtyneet tekemään olutta, ja saaneet kai ohjeen mukaan tehdessään kantavuutta kaupan juuresta tms mutta muuten lähinnä elintarvikkeeksi kelpaamattoman tyylistä, mikä tarkoittaa, että ruuanlaittajat ovat usein paremmalla havaintokyvyllä kuin insinööri, joka perustaa tehtaan tai on siinätöissä. Niin kai moni luonnollista havaintokykyään käyttävä olisi paljon taitavampi kehittä'mään biopolttoaineita kuin insinöörikoulutuksen pohjalta tulevat tms. Monimutkaisten kokonaisuuksien, nyanssien ja reaktioiden taju on kai parempi, sillä joka mielikseen laittaa ruokaa itse syödäkseen tai tekee jotakin muuta vastaavaan tapaan harrastuneena, ei siis koulutuksen ulkoluvun pohjalta vaan elämänymmärryksen pohjalta.
Samalla kai syntyy parempi kuva siitä, mitä kaikkea mikin vaikuttaa, niin ettei tule niin helposti terveydelle vaarallista tuotetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihdoin tämän blogin nimen

 Tämän blogin nimi oli siemmin "Ympäristökysymysten ratkaisemisen suurista linjoista". Vaihdoin eilen sen uudeksi nimeksi "Ra...