lauantai 19. marraskuuta 2016

Autoja ei saisi tietokoneistaa

ihreät ajavat ympäristöystävällisiä autoja niin huolestuneina, että unohtavat sotilaalliset näkökohdat. Autoja taritaan liikkumiseen. Tietokoneohjattu auto, aikka se olisi naamioitu tietokoneavusteiseksi ympäristöystävälliseksi autoksi, voidaan kidnapata radioteitse kaukaakin, esim. internetin myötä Aasiasta käsin, missä kai monet suositut automerkit almistetaan. Nykyaikainen maa ilman autoja on toimintakyvytön. Nykyaikainen maa, josta tärkeät henkilöt on kidnapattu automatkan aikana, on myöskin kärsinyt paljon. Jos yritämme tehdä ympäristötekoja, mitä hyötyä niistä on, jos jotkut aian erilaiset käyttävät ne aian muuhun? Samasta syystä olisi tärkeää tukea suomalaista autotuotantoa Suomessa.
http://mythoughtsaboutnews.blogspot.fi/2016/04/computer-guided-cars-shouldnt-be-made.html
Karttamainen hahmotus on kovin tärkeä objektiivisen ajattelun kyvylle, joten autoilijan puolesta suunnistava navigaattori voi olla objektiivisuudelle tuhoisa, samoin tietokoneen ajama automaattiauto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihdoin tämän blogin nimen

 Tämän blogin nimi oli siemmin "Ympäristökysymysten ratkaisemisen suurista linjoista". Vaihdoin eilen sen uudeksi nimeksi "Ra...