perjantai 10. elokuuta 2018

Vihannesten laadun tunnistaminen, luomu

Oppisikohan ruuanlaitto-ohjeistani http://picturesfrommyhome.blogspot.com/2018/07/cooking-tip.html taitoja sekä saman vanhan tutun ruuan että eri ruokien valmistukseen, ja ajan myötä muuhunkin, esim. jotta tunnistaisi vihannesten piirteitä, että mitkä ovat parhaita ja miksi, usealta kannalta, esim. luomu ja tavallinen.

1.8.2019   Voikohan olla, että jos joku on pitkään kasvissyöjänä, niin hän alkaa kaivata myös muuta ruokaa, sellaista, joka ei olisi niin vitamiinirikasta, ja niin hän ei suosikaan tuoreimpia parhaimpia hedelmiä ja vihanneksia vaan enemmänkin niin kuin säilöttyjä tai torjunta-ainella pilattuja?

Samea, muodoton, epämuodostunut, käkkänä, harmaantunnelmainen, mustantunnelmainen, myrkynvihreäntunnelmainen ja kai neliskanttisen geometrinen ovat huonon vihanneksen merkkejä ja tuore, eläväisen tunnelmainen, kirkkaan värinen, terveen oloinen kauniin näköinen, vihannesmainen ovat hyvän vihanneksen tai hedelmänpiirteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaihdoin tämän blogin nimen

 Tämän blogin nimi oli siemmin "Ympäristökysymysten ratkaisemisen suurista linjoista". Vaihdoin eilen sen uudeksi nimeksi "Ra...